Dyson Big Ball Multi Floor stofzuiger

Welke Dyson kopen?

10 meest populaire producten om te kopen bij Dyson

Dyson maakt talloze geweldige producten die zijn ontworpen om je leven efficiënt en eenvoudig te maken, van haardrogers tot stofzuigers. Bovendien zijn hun producten zeer geliefd, staan ze vaak bovenaan de beste product lijsten en zijn ze massaal uitverkocht. Zelfs de koningin is een fan, en als dat niet genoeg aanbeveling is, weet ik het ook niet meer. We hebben onze favoriete Dyson-producten verzameld, zodat je door hun ongelooflijke selectie kunt bladeren.

1. De kruimelzuiger van je dromen

En met jouw dromen bedoel ik mijn dromen. Ik ben een toegewijde sinds mijn huisgenoten een Dyson draadloze stofzuiger in ons appartement brachten. Als je een kleine ruimte hebt met weinig opbergruimte voor stofzuigers van traditioneel formaat, dan zijn draadloze stofzuigers een must-have. De Dyson V7 Auto + Boot-stofzuiger is lichtgewicht, in de hand en draadloos, zodat je in elke hoek van je huis kunt komen. Je zult de jerrycan vrij vaak moeten legen, maar het is het absoluut waard. Recensenten waren over het algemeen dol op dit vacuüm, en wij ook – we noemden het zelfs onze beste handstofzuiger van 2021.

Koop de Dyson V7 auto + bootstofzuiger van Dyson voor € 305,23

2. Deze extreem mooie luchtreiniger en verwarming

Zodat jij je meer op je gemak voelt in jouw huis.

Deze luchtreiniger van Dyson was onze keuze voor de beste upgrade-luchtreiniger. Het is misschien prijzig, maar we zijn er dol op vanwege de grondige filtering van deeltjes zoals formaldehyde en het vermogen om te verwarmen en af te koelen. De luchtreiniger geeft je tot op de minuut gegevens over de temperatuur en luchtkwaliteit van je kamer en kan ook worden ingesteld om te reageren op spraakopdrachten. Als jouw huis geen permanente verwarming of koeling heeft en jij je zorgen maakt over de luchtzuiverheid van je huishouden, zou dit product een geweldige investering zijn.

Koop de Dyson Pure Hot + Cool Cryptomic (HP06) van Dyson voor € 599,99

3. Deze magische krultang die lucht gebruikt

Dyson Airwrap van Dyson

Dit wordt niet voor niets een curling ‘stok’ genoemd.

Dit voelt echt als een van die producten die rechtstreeks uit de Jetsons komen. In plaats van simpelweg je haar te verwarmen, gebruikt de Airwrap een continue stroom van verwarmde lucht om het haar rond het vat te blazen om krullen en golven te vormen. Je kunt de Airwrap in verschillende stijlen kopen met verschillende accessoires, afhankelijk van je stylingbehoeften. De toverstok is duur, maar het staat wel op onzelijst met beste haar- en schoonheidsproducten van 2021.

Koop de Dyson Airwrap van Dyson vanaf € 649,99

4. De föhn

Dyson Supersonic föhn

Het ziet er misschien klein uit, maar het is super krachtig.

Ik herinner me dat deze föhn uitkwam omdat iedereen erover sprak – van zijn vreemde vorm tot zijn vermogen om een ochtendroutine in tweeën te knippen. Vreemde verschijnselen terzijde, de Dyson Supersonic-föhn is compact, heeft een kleine, stille motor en heeft verschillende hulpstukken die je kan helpen de exacte droogervaring te krijgen die je wilt. De Supersonic-föhn heeft overweldigend positieve recensies, dus als je op zoek bent naar een upgrade, probeer het dan zeker eens.

Koop de Dyson Supersonic-föhn van Dyson voor € 539,-

5. Een krachtige draadloze stofzuiger

Dyson V11 Torque steelstofzuiger

Voor altijd zweren bij een Dyson lichtgewicht stofzuiger.

We hebben de Dyson V11 Torque Drive niet voor niets beoordeeld als een van onze beste draadloze stofzuigers van 2020. De V11 Torque Drive is extreem krachtig en heeft een lange batterijduur en een LCD-scherm aan de achterkant dat aangeeft hoeveel batterij je nog hebt. Het wordt compleet geleverd met verschillende geweldige hulpstukken om uw reinigingsroutine te vergemakkelijken.

Koop de Dyson V11 Torque Drive van Dyson voor € 495,

Lees meer over de beste Dyson stofzuigers…

6. Onze favoriete lichtgewicht stofzuiger

Dyson V8 steelstofzuiger

De muurhanger is een leuke touch.

De Dyson V8 scoorde over het algemeen de beste in onze verzameling geweldige lichtgewicht stofzuigers vanwege het vermogen om tot 88% van het vuil op te nemen (meer dan verschillende van de krachtige stofzuigers met snoer die we hebben getest) en de geweldige levensduur van de batterij. Recensenten op de Dyson-site waren ook dol op dit vacuüm, onder vermelding van de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak.

Koop het Dyson V8 Motorhead – Steelstofzuiger van Dyson voor € 349,-

Lees meer over de beste Dyson stofzuigers…

7. Een stofzuiger zonder gedoe

Dyson Big Ball Multi Floor stofzuiger

Het ziet er misschien uit als een slak, maar hij maakt je huis op topsnelheid schoon.

Als je liever meer opslagruimte hebt voor het stof dat je verzamelt terwijl je stofzuigt, zoek dan niet verder dan de Dyson Big Ball Multifloor stofzuiger, die een halfvrijstaande rolcontainer heeft met veel meer ruimte dan de meeste andere Dyson-stofzuigers. Als je het legen van de trommelbus lastig vindt, is investeren in een product dat je op de lange termijn minder gedoe geeft nooit een slechte keuze.

Koop de Dyson Big Ball Multi Floor-stofzuiger van Dyson voor € 379,-

Lees meer over de beste Dyson stofzuigers…

8. Een goedkopere optie met geweldige specificaties

Dyson V8 Animal stofzuiger

Mijn dier is koning.

In dit huis zweren we bij de Dyson V8 Animal. Deze krachtpatser van een stofzuiger is goedkoper dan de meeste draadloze steelstofzuigers van Dyson en biedt uitstekende mobiliteit en kracht voor de prijs. Het is ook de stofzuiger die ik in huis heb. De V8 is niet alleen krachtig, hij is ook gemakkelijk op te bergen en licht van gewicht, en het oplaadsnoer is compact voor eenvoudig opbergen. Ideaal voor als je dieren in huis hebt.

Koop de Dyson V8 Animal Steelstofzuiger van Dyson voor € 349,-

Lees meer over de beste Dyson stofzuigers…

9. Een mooie stijltang

Voor een strakke, gladde look.

We waren niet overweldigd door deze dure stijltang toen we hem probeerden, maar hij is erg geliefd en heeft behoorlijk positieve reviews. Het coolste aan deze stijltang is dat hij snoerloos is. Als je ooit hebt geprobeerd jezelf onder een strak snoer van de stijltang te schuiven terwijl je wanhopig probeerde jezelf niet te verbranden terwijl je naar de andere kant van je hoofd overschakelt, weet je dat dit een totale game-changer is.

Koop de Dyson Corrale stijltang van Dyson voor € 449,-

10. Een handige robotstofzuiger

Dyson Heurist robotstofzuiger

Dyson heeft tot nu toe twee robotstofzuigers gelanceerd: de 360 Eye en de verbeterde 360 Heurist. Zes jaar na de release van de 360 Eye heeft Dyson zijn opvolger gelanceerd, de 360 Heurist robotstofzuiger, die naar eigen zeggen een grote upgrade heeft ondergaan voor een betere en intuïtievere reiniging.

De 360 Eye en 360 Heurist robot stofzuiger baant zich vakkundig een weg om stoel- en tafelpoten, waar andere modellen graag voor stoppen. Om tapijtranden en andere obstakels te overwinnen, vertrouwt Dyson voor de Heurist van 2,5 kilogram niet op ronde rubberen banden, maar op speciale tandwielen.

De vuilcontainer bevindt zich aan de zijkant. Hij heeft met 330 milliliter ongeveer de inhoud van een colablikje, dus hij is snel gevuld met vuil. De kleine plastic container is gemakkelijk schoon te maken, evenals het filter, dat geschikt zou moeten zijn voor mensen met allergieën.

Aan de bovenzijde bevindt zich een start/stop-knop en diverse LED-displays die de WLAN-status of het batterijniveau aangeven. De stofzuiger en het meegeleverde laadstation zijn geheel van kunststof, maar zien er over het algemeen robuust en degelijk uit.

Koop de Dyson 360 Eye robotstofzuiger van Dyson voor € 1099,-
Koop de Dyson 360 Heurist robotstofzuiger van Dyson voor € 799,-